Igazolás

logo6

Színfelügyelet – Tanácsadás – Benchmarking – Marketing

AKCIÓ

Magyarországon az 1990-es évek végétől gyorsult fel a nyomdaipari színmérés. Másfél évtized alatt kezdtünk felzárkózni a fejlett országok méréstechnikai színvonalához, de a 2008-as gazdasági válság megállította ezt a folyamatot, ezért ma már ismét szembetűnő a lemaradásunk Nyugat- és Észak-Európához képest. Tisztelet a kivételnek, de tény, hogy a magyar nyomdák többségénél különösen nagy a lemaradás a színminőség mérése, dokumentálása, illetve az erre építhető adatgyűjtés, értékelés, elemzés és fejlesztés területén.

Fel kell készülni arra, hogy egyre gyakoribbá válik az a megrendelői elvárás, miszerint az ISO 12647-2 szabványnak megfelelő színminőséget dokumentáló jegyzőkönyvvel együtt kell leszállítani a megrendelt munkát!

A P&E Measurements ehhez a felkészüléshez ajánlja PrintCheck Running szolgáltatását, melynek részleteit nézze meg ITT!

A jelenleg érvényes PrintCheck Running státusszal rendelkező nyomdák regisztere ITT  látható.

……………………………………….

A Mérnök és Nyomdász Kft. nyomatok ún. PrintCheck igazolására az alábbiakat kínálja.

OK PrintCheck igazolás (egy induló nyomat ISO 12647-2 szerinti megfelelőségének igazolása)

Ha arra van szüksége, hogy független, harmadik fél igazolja, hogy induló nyomata megfelel a  hatályos nyomtatási szabvány követelményeinek (Gamut – TVI – Mid-tone spread), a P&E KFT. bevizsgálja az Önök nyomatát és annak ISO 12647-2:2013 szerinti megfelelőségéről igazolást állít ki. A nem megfelelő nyomatokról diagnosztikai jegyzőkönyvet küldünk a hibák jelzésével.

Verifieded OK Sheet minta

A megrendeléssel és a nyomatokkal kapcsolatos követelményekről további információk: dr. Schulz Péter ps@p-e.hu  +36 20 970-4807

+36 (26) 315 811

+36 (20) 970 4807

info@p-e.hu